HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

Everyday joustoluotto – Tutustu arvosteluun & katso kokemuksia

Everyday joustoluotto

Everyday joustoluotto

Jatkuva 2000 euron tililuotto • Periaatteessa määrittelemätön takaisinmaksuaika • Maksa joko kerralla tai erissä • Hoida laina-asiat helposti Everyday sovelluksella • Haku ilmaiseksi verkosta • Tarkoitettu 21 - 75 vuotiaille • Lainapäätöksen saa 15 minuutissa • Rahat voi nostaa tilille heti lainapäätöksen jälkeen • Lainasta peritään 15 % nostokulu ja 5 % kk-korko • Maksut erääntyvät nostosta seuraavan kuun lopussa Everyday joustoluotto on 2000 euron luottorajallinen luottotili. Sitä verrata luottokorttiin, joka kuitenkin löytyy suoraan kännykästä. Lainan käyttötarkoitukset ovat rajattomat ja määrittelemätön takaisinmaksuaika tuo todellista joustoa takaisin maksamiseen. Lainaa on helppoa hakea verkosta. Et maksa lainkaan korkoa ensilainasta, mikäli lyhennät sen ensimmäiseen eräpäivään mennessä.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Lainanvertaaja500€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Bondora100€ - 10000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Unolaina500€ - 60000€
Rahalaitos1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Etua.fi500€ - 60000€
Everyday
Everyday
20€ - 2000€
(3.2/5)
Hae heti
Ikäraja
21v
Ilmainen Ensilaina
Ei
Laina-aika
1kk - 44kk
Yhteishakija
Ei
Lainan korko
89.66% - 89.66%
Lainojen Yhdistäminen
Ei
Tulot minimissään
Säännölliset tulot
Varmennus
Verkkopankkitunnukset

Everyday joustoluotto

Everyday.fi on 2 000 euron joustoluotto

Oli käyttötarpeesi sitten muutaman satasen laina heti tai pitkän aikavälin rahantarve, on selkeä valinta Everyday.fi joustoluotto. Everyday joustoluotto on jatkuva vakuudeton luotto, jolle ei ole asetettu tiettyä takaisinmaksuaikaa. Saat käyttöösi mahdollisuuden maksimissaan 2 000 euron luottosummaan, josta voit luottokortin tapaan tehdä oman tarpeesi mukaan nostoja. Nostamasi summan lyhennät joko kerralla tai sitten kuukausittaisissa erissä omaan tahtiisi. Lainaan ei ole sidottu kiinteää vuosimaksua tai muitakaan piilokulujen muodossa tulevia ikäviä yllätyksiä. Everyday joustoluotto ei kerrytä lainkaan kuluja, mikäli sitä ei käytä. Lainasopimuksen tekeminen on täysin ilmaista, joten harkitse lainan hakemista vaikka tulevaisuuden vararahaston roolia varten!

Everyday joustoluotto soveltuu monille ja moniin tarpeisiin

Everydayn vakuudeton joustoluotto on suunnattu 21-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joka kuitenkin ovat alle 75 -vuotiaita. Lainanhakijalta vaaditaan, että aiemmat raha-asiat ovat hoidettu moitteetta eli tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että luottotiedot ovat kunnossa. Lainaprosessin eteenpäin viemiseksi luottoa hakevalla tulee olla käytössään henkilökohtainen matkapuhelinnumero. Tiedot tarkastetaan hakuvaiheiden kuluessa eri tietokannoista ja virheellisesti annetut henkilö- tai muut tiedot johtavat lainahakemuksen hylkäämiseen. Palveluun tunnistaudutaan henkilökohtaisia pankkitunnuksia käyttäen.

Hae Everyday joustoluottoa näin:

  • Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla
  • Tai jos olet jo asiakas, voit käyttää matkapuhelinnumeron ja henkilökohtaisen PIN-koodin yhdistelmää kirjautumiseen
  • Täytä tämän jälkeen vaaditut asiakastiedot ja tarkasta ne
  • Luottoraja asetetaan henkilökohtaisesti ja se on enintään 2 000 euroa. Tähän voi myöhemmin yrittää saada korotusta pyytämällä
  • Lähetä hakemus ja jää odottamaan vastausta

Everyday joustoluoton saa käyttöön todella nopealla aikataululla, yksinkertaisen hakemuksen jälkeen lainapäätös saapuu 15 minuutissa, jonka jälkeen ensimmäisen noston voi tehdä. Lainojen hyväksyminen ja maksu on rajattu tapahtuvaksi päivittäin klo. 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Asiakaspalvelu auttaa luotonhankkimiseen tai sen hoitoon liittyvissä pulmissa, asioida voi sähköpostilla (asiakaspalvelu@everyday.fi) tai sitten soittamalla numeroon 020 741 2030 arkipäivinä klo. 9.00 – 18.00 välisenä aikana. Nostoja voi tehdä aina sen verran kuin saldoa on jäljellä. Nostettava summa vaihtelee sen mukaan, paljonko aiemmin on nostettu ja paljonko Everyday joustoluottoa on maksettu takaisin. Joustoluoton erikoisuus on näet siinä, että takaisin maksetut summat palaavat asiakkaan uudelleen lainattavaksi. Aivan kuten luottokorttia käyttäneet ovat tottuneet lainaa käyttämään. Lainaa voi nostaa tililleen mihin aikaan vuorokaudesta vaan. On hyvä kuitenkin huomioida, että luoton varsinainen tilille maksu tapahtuu päivittäin 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Nostettava lainasumma voi olla mitä vain 20 – 2 000 euron väliltä, kunhan vain nostettavissa oleva saldo riittää. Voit viilata sopivan summan euron tarkkuudella.

Everyday.fi kotisivu
Everyday.fi kotisivu

Lue  Ferratum Joustava, Ferratum Plus ja Ferratum Prime lainat

Everydayn joustoluoton hinnoittelusta ja lainan takaisinmaksusta

Everyday joustoluotosta maksetaan 5 prosentin kuukausikoron lisäksi 15 prosentin nostoprovisiota jokaisesta nostosta. Korko kertyy sille lainan osalle, joka jää eräpäivän jälkeen maksamatta. Muita kuluja lainasta ei peritä. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 800 euron tyypilliselle kulutusluotolle todellinen vuosikoko on 89,66 %.

Tätä on Everyday.fi

  • Joustoluotto max. 2 000 euroa
  • Luottokortti kännykässäsi
  • Ei etukäteen määriteltyä takaisinmaksuaikaa
  • Minimilyhennys 10 %
  • Keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa

Lainaa voi nostaa muutamien kymppien erissä tai sitten vaikka koko summan kerralla. Everyday joustoluotossa ei ole lainkaan etukäteen määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tämän kuun nostot erääntyvät maksettavaksi seuraavan kuun lopussa. Maksuaika on siis keskimäärin 45 vuorokautta. Jos luoton lyhentää kerralla ennen ensimmäistä eräpäivää, se ei kerrytä lainkaan kuluja, Lainaa on lyhennettävä kuukausittain vähintään 10 % avoimesta saldosta. Vähintään lyhennyksen on oltava 20 € ja velan ollessa alle 100 euroa, on lyhennys aina 20 euroa. Ensimmäisen eräpäivän jälkeen loppusumma on mahdollista maksaa myös kokonaisuudessaan takaisin, ilman lisäkulujen perimistä.

Everyday luotolla joustoa arkeen ja juhlaan

Rahoituskohteiden rajana on vain mielikuvitus. Useimmiten kulutusluottoja käytetään päivittäiseen kuluttamiseen tai juhlavampiin kohteisiin. Parasta on, että kohteen saa päättää aivan itse, ilman että luotonantaja puuttuu tähän. Kun teet Everydayn kanssa sopimuksen joustoluotosta, se on käytössäsi nyt ja aina. Se toimii arjen vararahastona, kun laskut yllättävät. Tällä luotolla voit varata unelmien lomamatkan silloin kun se on tarjouksessa, eikä tarvitse odottaa hintojen nousua tilipäivään saakka. Joustoluotto tasaa arkea, eivätkä yllättävät kulut enää vie koko talouttasi solmuun. Myöskään takaisin maksaminen ei tuo mukanaan taloudellista katastrofia, makselet siinä tahdissa kun pystyt, minimilyhennys on vain 10 %, mikä on esim. 200 euron luotossa vain 20 euroa kuussa.

Everyday asiakaspalvelusta useimmiten kysytyt kysymykset

Onko palvelussa mahdollista asettaa kuukausittainen nostoraja?

Kuukausittaisen nostorajan asettaminen on mahdollista. Käyttöraja on kuukausikohtainen ja saman verran on nostettavissa taas seuraavan kuun aikana, mikäli saldoa on vielä jäljellä. Nostorajaan saakka tehtävät nostot voi tehdä kerralla tai osissa.

Milloin voin hakea Everyday joustoluottoa?

Lainahakemuksen voi täyttää mihin aikaan viikosta tai vuorokaudesta tahansa. Koska hakemus täytetään verkossa, siihen ei päde kivijalkaliikkeiden aukioloaikarajoitukset. Luottohakemusten hyväksyminen sekä tileille maksaminen onnistuu tosin vain kello. 8.00 – 22.00 välisenä aikana.

Miksi minulle ei myönnetty Everyday joustoluottoa?

Lainaa ei myönnetä seuraavissa tapauksissa: väärät henkilö- tai osoitetiedot, maksuhäiriömerkintä, Everydaylle erääntyneet laskut. Lainaa hakiessa Everyday suorittaa henkilökohtaisen riskienkartoitusarvion, jonka perusteella voidaan katsoa, ettei lainaa ole mahdollista myöntää. Everydayn ei tarvitse perustella millään tavalla kielteisen lainapäätöksen antamista, joten lopullinen syy voi jäädä arvoitukseksi.

Milloin tänään takaisin maksettu suoritus näkyy tiedoissani?

Saat tekstiviestillä ilmoituksen kun maksu on kirjautunut ja nostettavissa oleva käyttövara on näin muuttunut. Tavallisimmin tähän kuluu 3 – 4 arkipäivää siitä kun maksu on tehty.

Mistä näen laskuni tiedot?

Voit nähdä laskutietosi OPR-Online palvelusta. Tämän palvelun kautta sinun on mahdollista tulostaa tai tarkastaa laskutietosi. Pääset kirjautumaan tähän palveluun Everydayn nettisivujen kautta. Toki voit kysyä lasku ja maksutietojasi asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina. Joustoluottoa Everydaylta jopa 2000€ Tutustu sinäkin Everyday joustoluottoon ja hoida arkiset rahahuolet pois pelistä. Saat jopa 2 000 euron luottorajalla varustetun lainan, jota otat käyttöön sinulle sopivissa erissä. Takaisin maksun voi suorittaa joko kerrallaan tai sitten erissä. Everyday ilmoittaa kuluttajasuojalain mukaiseksi todelliseksi vuosikoroksi tyypilliselle 800 euron luotolle 89,66%.

Lue  Lainasto & 3 eri lainaa – Lainasto.fi pikalaina, joustoluotto & kulutusluotto

Everyday.fi yhteystiedot

OPR-Finance Oy Lautatarhankatu 8 B 00580 Helsinki Y-tunnus 1993902-6 Puhelin 020 741 2030 asiakaspalvelu@everyday.fi