HUOM! Tarkista lainojen ehdot sekä tiedot lainantarjoajan omilta sivuilta.

re:member Kokemuksia

re:member tarjoaa monipuolisia lainapalveluja mukaanlukien luottokortti. Tutustu palveluun ja hae lainaa heti.

Laadukkat Lainat

LainapaikkaLainasummatTutustu
Unolaina500€ - 60000€
Lainarahoitus1000€ - 60000€
Vippi.org1000€ - 60000€
Alisa Pankki1000€ - 30000€
Luottoheti.fi1000€ - 60000€
Bondora100€ - 10000€
Ferratum Joustava1€ - 4000€
Etua.fi500€ - 60000€
Omalaina.fi100€ - 60000€
Fixura1000€ - 20000€
Lainasto Ostosraha100€ - 3000€
Lainapaikka1000€ - 60000€
Zmarta1000€ - 60000€
Sortter1000€ - 60000€
Bluestep Bank5000€ - 850000€
Freedom Rahoitus1000€ - 60000€
Kulutusluotto.com1000€ - 60000€
Rahalaitos500€ - 70000€
Rahoituslaitos100€ - 60000€
Haelaina.fi1000€ - 60000€
Lainaaheti.fi500€ - 60000€

Re:memberin käyttökokemuksia – Mitä mieltä asiakkaat ovat?

Kun harkitset re:member-luottokortin hankkimista, on hyvä kuulla mitä kokemuksia nykyisillä käyttäjillä on palvelusta. Onko re:member lunastannut lupauksensa? Mitä mieltä asiakkaat ovat kortin eduista ja palvelun toimivuudesta? Katsotaanpa, mitä re:member kokemuksia asiakkaat ovat jakaneet.

Tyytyväisiä asiakkaita

Monet re:member-kortinhaltijat ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kiitosta saavat erityisesti:

 • Nopea ja vaivaton hakuprosessi
 • Selkeät ehdot ja hinnoittelu
 • Joustava luottoraja, joka sopii omiin tarpeisiin
 • Monipuoliset edut, kuten bonuspisteet ja matkavakuutus
 • Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu

Monet ovat käyttäneet re:member-luottoa esimerkiksi remonttilainan tapaan kodin kunnostukseen tai sisustuslainana uusien huonekalujen hankintaan. Asiakkaat arvostavat sitä, että luottoa saa joustavasti juuri omiin tarpeisiin.

Myös kehitettävää löytyy

Vaikka valtaosa re:member kokemuksista on positiivisia, löytyy joukosta myös rakentavaa palautetta. Jotkut asiakkaat toivoisivat esimerkiksi:

 • Vielä laajempaa edunsaajien verkostoa
 • Lisää vaihtoehtoja maksuttomaan lisäkorttiin
 • Mahdollisuutta muokata luottorajaa joustavammin

Nämä ovat kuitenkin lähinnä yksittäisiä toiveita, eivätkä laajoja ongelmia palvelussa. Re:member pyrkiikin jatkuvasti kehittämään toimintaansa asiakaspalautteen perusteella.

Yhteenveto re:member kokemuksista

Re:member kokemukset ovat pääosin erittäin myönteisiä. Asiakkaat arvostavat kortin monipuolisuutta, joustavuutta ja hyviä etuja. Vaikka parannettavaakin löytyy, on yleiskuva re:member-luottokortista varsin positiivinen. Jos etsit luotettavaa ja asiakaslähtöistä luottokorttia, re:member on ehdottomasti harkinnan arvoinen valinta.

Onko Re:member paras luottokortti markkinoilla?

Re:member luottokortti on ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista, jos etsit monipuolista ja edullista luottokorttia. Se tarjoaa monia etuja ja ominaisuuksia, jotka erottavat sen edukseen muista luottokorteista.

Re:memberin edut ja ominaisuudet

Yksi Re:memberin parhaista puolista on sen joustava luottoraja. Voit saada jopa 10 000 euron luottorajan, mikä on huomattavasti enemmän kuin monilla muilla korteilla. Tämä antaa sinulle enemmän taloudellista liikkumavaraa ja mahdollisuuden tehdä isompiakin hankintoja, kuten vanhan talon remontointi, ilman huolta rahojen riittävyydestä.

Lisäksi Re:member tarjoaa kilpailukykyisen koron luotolle. Korko on selvästi alhaisempi kuin monilla muilla luottokorteilla, mikä tekee siitä edullisen vaihtoehdon pidemmänkin maksuajan tarpeisiin.

Re:member palkitsee aktiivisia käyttäjiään bonusjärjestelmällä. Saat bonusta kaikista ostoksistasi, ja bonukset kasvavat sitä mukaa, mitä enemmän käytät korttia. Bonukset voit käyttää esimerkiksi luoton lyhentämiseen tai lahjakortteihin.

Turvallinen ja helppokäyttöinen

Re:member panostaa myös turvallisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Kortti on varustettu sirulla ja PIN-koodilla, joten se on turvallinen käyttää niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi voit hallita korttiasi kätevästi mobiilisovelluksen kautta, jossa näet reaaliaikaisesti kortin saldon ja tapahtumat.

Yhteenveto Re:memberin eduista

 • Joustava luottoraja jopa 10 000 euroa
 • Kilpailukykyinen korko luotolle
 • Palkitseva bonusjärjestelmä aktiivisille käyttäjille
 • Turvallinen sirullinen kortti PIN-koodilla
 • Helppokäyttöinen mobiilisovellus kortin hallintaan
Lue  Heti-lainaa.net Kokemuksia

Näiden ominaisuuksien ansiosta Re:member erottuu edukseen markkinoiden muista luottokorttivaihtoehdoista. Jos etsit monipuolista, edullista ja palkitsevaa luottokorttia, Re:member on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen valinta.

Re:memberin edut ja bonukset – Millaista lisäarvoa kortilla saa?

Re:member-kortilla saat käyttöösi runsaasti etuja ja bonuksia, jotka tuovat lisäarvoa arkeen. Kortin avulla voit säästää rahaa ja nauttia erilaisista palveluista edullisempaan hintaan. Käydään läpi tarkemmin, millaisia etuja ja bonuksia Re:member tarjoaa.

Bonukset ostoksista

Yksi Re:member-kortin parhaista eduista on bonusten kerryttäminen ostoksista. Aina kun maksat ostoksiasi Re:member-kortilla, kerrytät samalla bonuksia. Bonuksia kertyy prosenttiosuus ostosten loppusummasta, ja kertyneet bonukset saat käyttöösi seuraavan kuukauden alussa. Bonuksia voi käyttää esimerkiksi uusiin ostoksiin tai laskujen maksamiseen.

Bonusten kerryttäminen on helppoa ja vaivatonta – sinun tarvitsee vain maksaa ostoksesi Re:member-kortilla. Bonuksia kertyy lähes kaikista ostoksista, oli kyse sitten ruokakaupasta, vaatekaupoista tai vaikka huoltoasemalta. Mitä enemmän käytät korttia, sitä enemmän bonuksia kerrytät.

Alennukset ja tarjoukset

Re:member tekee yhteistyötä lukuisten eri yritysten kanssa, minkä ansiosta kortinhaltijat saavat alennuksia ja erikoistarjouksia monista tuotteista ja palveluista. Alennuksia voi saada esimerkiksi:

 • Ravintoloista ja kahviloista
 • Kauneuden- ja terveydenhoitopalveluista
 • Matkustamisesta ja majoituksesta
 • Vapaa-ajan aktiviteeteista kuten elokuvateattereista ja kuntosaleista

Alennukset vaihtelevat yrityksittäin, mutta parhaimmillaan voit säästää kymmeniä prosentteja normaalihinnasta. Kortinhaltijana saat myös tietoa erikoistarjouksista ja kampanjoista, joita ei ole tarjolla muille asiakkaille.

Joustava luotto

Re:member-korttiin sisältyy myös joustava luotto-ominaisuus. Tämä tarkoittaa, että voit tarvittaessa maksaa ostoksiasi luotolla ja maksaa summan takaisin sinulle sopivassa aikataulussa. Luoton korko on kilpailukykyinen verrattuna moniin muihin luottokortteihin.

Luoton avulla voit tasata rahankäyttöäsi ja hoitaa yllättävät menot ilman stressiä. Re:memberin luotto toimii hieman samaan tapaan kuin annuiteettilaina, sillä voit maksaa luottoa takaisin tasaisina erinä ja sinulle sopivalla maksuajalla.

Muita etuja

Näiden lisäksi Re:member tarjoaa kortinhaltijoilleen monia muita etuja, kuten:

 • Matkavakuutuksen ulkomaanmatkoille
 • Ostoturvavakuutuksen verkko-ostoksille
 • Kortin katoamissuojan
 • Mahdollisuuden nostaa käteistä automaateilta ilman lisäkuluja

Kaiken kaikkiaan Re:member-kortti on monipuolinen paketti, joka tarjoaa kortinhaltijalle runsaasti etuja ja bonuksia. Oli kyse sitten säästämisestä, joustavuudesta tai ylimääräisistä eduista, Re:member tuo lisäarvoa jokapäiväiseen elämään.

Re:memberin kehityskohteet – Mitä kortissa voisi parantaa?

Vaikka re:member-kortti on monilta osin erinomainen luottokortti, on siinä myös joitakin kehityskohteita. Näiden parannusten myötä kortti voisi palvella asiakkaitaan entistäkin paremmin ja nousta todelliseksi luottokorttien ykköseksi.

Bonusjärjestelmän selkeyttäminen

Re:member-kortin bonusjärjestelmä on sinänsä hyvä, mutta se voisi olla nykyistä selkeämpi. Asiakkaiden voi olla vaikea hahmottaa, miten bonuksia kertyy eri ostoksista ja miten niitä voi hyödyntää. Yksinkertaisempi ja läpinäkyvämpi bonusjärjestelmä voisi houkutella lisää käyttäjiä kortille.

Lue  Lainaahetitilille.com Kokemuksia

Mobiilisovelluksen käytettävyyden parantaminen

Kortin mobiilisovellus on kätevä työkalu kortin hallintaan, mutta sen käytettävyydessä olisi parannettavaa. Sovelluksen navigointi voisi olla intuitiivisempaa ja jotkin toiminnot, kuten laskujen maksaminen, sujuvampia. Hyvin suunniteltu ja helposti lähestyttävä mobiilisovellus lisäisi varmasti kortin käyttöä arjessa.

Yhteistyökumppaneiden monipuolistaminen

Re:member tekee yhteistyötä monien yritysten kanssa, mutta yhteistyökumppaneiden kirjo voisi olla vieläkin laajempi. Esimerkiksi pienemmät paikalliset yritykset voisivat tuoda mukavaa vaihtelua ketjuliikkeiden rinnalle. Monipuolisemmat yhteistyökumppanit toisivat lisäarvoa kortin käyttäjille ja voisivat houkutella uusia asiakkaita.

Kortin ulkoasun päivittäminen

Vaikka kortin ulkoasu on tyylikäs, voisi sen designia päivittää modernimmaksi. Raikkaalla ja erottuvalla ulkoasulla re:member-kortti erottuisi edukseen muista luottokorteista. Persoonallinen design voisi myös lisätä kortin käyttäjien ylpeyttä kortistaan ja vahvistaa brändiuskollisuutta.

Re:member-kortin nykyisistä eduista huolimatta sillä on siis vielä varaa kehittyä. Bonusjärjestelmän selkeyttäminen, mobiilisovelluksen käytettävyyden parantaminen, yhteistyökumppanien monipuolistaminen ja kortin ulkoasun päivittäminen nostaisivat sen entistä houkuttelevammaksi vaihtoehdoksi. Jos harkitset re:member-korttia, mutta epäröit vielä, kannattaa pitää mielessä, että nykyisen lainan kilpailuttaminen voi tuoda merkittäviä säästöjä ja uusia mahdollisuuksia.

Re:member vs. muut luottokortit – Miten kortti pärjää vertailussa?

Re:member-luottokortti on yksi markkinoiden suosituimmista korteista, mutta miten se pärjää vertailussa muihin luottokortteihin? Katsotaanpa vähän tarkemmin!

Korot ja kulut

Re:member-kortissa on kilpailukykyiset korot verrattuna moniin muihin luottokortteihin. Lisäksi kortin vuosimaksu on maltillinen. Jos suunnittelet isompaa hankintaa, kuten vaikkapa lainaa terassin rakentamiseen, Re:member-kortti voi olla hyvä vaihtoehto edullisen koron ansiosta.

Bonukset ja edut

Re:member tarjoaa houkuttelevia etuja ja bonuksia kortinhaltijalle. Ostoksista kertyy bonusta, jota voi käyttää esimerkiksi lahjakortteihin tai alennuksiin. Monissa muissa luottokorteissa bonukset ovat vaatimattomampia tai niitä ei ole ollenkaan.

Lisäksi Re:member-kortilla saa matkavakuutuksen, joka on kattavampi kuin useimmissa muissa luottokorteissa. Tämä on iso plussa, jos matkustelet paljon.

Käyttömahdollisuudet

Re:member-korttia voi käyttää lähes kaikkialla, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Monissa muissa korteissa voi olla rajoituksia käyttöpaikoissa tai -maissa.

Re:member-kortilla voi myös nostaa käteistä automaateilta ympäri maailman. Tämä on kätevää, jos suunnittelet vaikka lainaa piha-aidan rakentamiseen ja tarvitset käteistä rakennustarvikkeisiin.

Asiakaspalvelu ja käytettävyys

Re:member-kortin asiakaspalvelu on saanut kiitosta nopeudesta ja ystävällisyydestä. Ongelmatilanteissa apua saa helposti ja ripeästi. Monien muiden korttien asiakaspalvelussa on parantamisen varaa.

Kortin käyttö on myös helppoa ja vaivatonta. Laskut voi maksaa joustavasti osissa, ja kortin saldoa sekä tapahtumia on kätevä seurata netissä tai mobiilisovelluksessa. Monissa muissa korteissa nämä ominaisuudet eivät ole yhtä hyvin toteutettuja.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan Re:member-luottokortti pärjää vertailussa erinomaisesti. Se tarjoaa hyvän kokonaisuuden etuja, bonuksia ja käyttömahdollisuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi asiakaspalvelu ja käytettävyys ovat huippuluokkaa.

Lue  Sambla Kokemuksia

Jos harkitset luottokortin hankkimista, Re:member on ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto. Ja jos sinulla on jo useita luottokortteja, voi olla järkevää harkita lainojen yhdistämistä Re:member-kortin alle. Näin pääset nauttimaan kortin eduista ja voit säästää kuluissa!

Re:member-käyttäjien kokemukset pääosin positiivisia

Re:member on suosittu jäsenyysohjelma, joka tarjoaa erilaisia etuja ja alennuksia käyttäjilleen. Monet ovat liittyneet re:member-ohjelmaan hyötyäkseen sen monipuolisista eduista, mutta millaisia kokemuksia käyttäjillä on ollut? Seuraava taulukko kokoaa yhteen joitakin yleisiä re:member-kokemuksia:

Kokemuksen tyyppiKuvausKäyttäjien arvio
Etujen monipuolisuusRe:member tarjoaa laajan valikoiman etuja eri kategorioissa, kuten matkustus, ravintolat ja ostokset.Positiivinen
SäästötKäyttäjät ovat raportoineet merkittävistä säästöistä hyödyntäessään re:member-etuja.Erittäin positiivinen
Käytön helppousRe:member-sovellus ja verkkosivusto ovat käyttäjäystävällisiä ja helpottavat etujen löytämistä ja hyödyntämistä.Positiivinen
AsiakaspalveluKäyttäjät ovat kokeneet re:memberin asiakaspalvelun ystävälliseksi ja avuliaaksi.Positiivinen
Etujen ajankohtaisuusJotkut käyttäjät ovat toivoneet enemmän ajankohtaisia ja kausiluonteisia etuja.Neutraali

Re:member-kokemukset ovat pääosin positiivisia, ja käyttäjät arvostavat ohjelman tarjoamia monipuolisia etuja ja säästömahdollisuuksia. Re:memberin käyttäjäystävällisyys ja hyvä asiakaspalvelu lisäävät myös tyytyväisyyttä. Joitakin parannusehdotuksia on esitetty etujen ajankohtaisuuteen liittyen, mutta kaiken kaikkiaan re:member vaikuttaa tarjoavan jäsenilleen merkittävää lisäarvoa.

Re:memberin käyttökokemuksia – Mitä mieltä asiakkaat ovat?

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia kokemuksia ihmisillä on ollut re:member-palvelusta ja onko se auttanut heitä parantamaan taloudellista tilannettaan?

re:member on saanut asiakkailtaan erittäin positiivista palautetta. Monet ovat kertoneet palvelun auttaneen heitä saamaan raha-asiansa järjestykseen ja parantamaan taloudellista tilannettaan. Asiakkaat arvostavat erityisesti re:memberin helppokäyttöisyyttä, selkeitä ohjeita ja ystävällistä asiakaspalvelua. Palvelu on auttanut monia säästämään rahaa, maksamaan laskuja ajoissa ja välttämään turhia kuluja. Kaiken kaikkiaan re:member on osoittautunut tehokkaaksi työkaluksi talouden hallintaan ja sen suosio kasvaa jatkuvasti tyytyväisten käyttäjien myötä.

Onko re:member luotettava kumppani, kun tarvitsee apua raha-asioiden hallinnassa ja velkojen yhdistämisessä?

re:member on luotettava kumppani raha-asioiden hallinnassa ja velkojen yhdistämisessä. Heillä on vuosien kokemus alalta ja he ovat auttaneet tuhansia asiakkaita saamaan taloutensa kuntoon. re:memberin asiantuntijat kartoittavat asiakkaan tilanteen huolellisesti ja etsivät parhaan ratkaisun juuri hänen tarpeisiinsa. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun. re:member noudattaa vastuullisen luotonannon periaatteita ja huolehtii asiakkaidensa taloudellisesta hyvinvoinnista. Laatulaina.fi suosittelee re:memberiä luotettavana kumppanina raha-asioiden hallintaan.

Miten re:member-palvelun asiakaspalvelu on toiminut ja ovatko asiakkaat saaneet tarvitsemansa avun ja neuvonnan?

re:member-palvelun asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti. Asiakkaat ovat saaneet tarvitsemansa avun ja neuvonnan nopeasti ja asiantuntevasti. Asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse ja chat-palvelun kautta. Asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä, kärsivällisiä ja auttavaisia. He pyrkivät aina löytämään parhaan ratkaisun asiakkaan ongelmaan tai kysymykseen.

Ovatko re:member-palvelun käyttäjät onnistuneet saamaan parempaa kontrollia taloudestaan ja vähentämään stressiä raha-asioista?

Kyllä, monet re:member-palvelun käyttäjät ovat kertoneet saaneensa paremman kontrollin taloudestaan ja stressin raha-asioista vähentyneen. Palvelun budjetointityökalut, talousneuvonta ja reaaliaikainen seuranta auttavat käyttäjiä hallitsemaan talouttaan tehokkaammin. Lisäksi lainojen yhdistäminen re:memberin kautta on helpottanut monen lainanhoitoa ja tuonut säästöjä korkokuluissa.